PÅSKAFTON IGÅR
DATUM: 2013-03-31 | TID: 18:43:37 | KATEGORI:

Förlåt för dålig uppdatering igår och idag men ska försöka ändra på det!
Igår så firade vi påsk hemma hos Agneta och Bosse, och vi var många som var där så det var supermysigt! Innan så åt jag och Kajsa påsklunch hemma hos henne med hennes familj och mormor och morfar. Idag så har vi möblerat om på mitt rum och så har jag börjat städa. Eftersom att Sanna är här i Ludvika så tog vi en promenad i solskenet och fikade senare på Engeln, så mysigt! Ikväll så ska jag gå över till pappa och börja på mitt NO-prov och kolla på Top model Sverige, det är så bra haha. Hörs senare, pussar!


BILDER FRÅN IDAG
DATUM: 2013-03-29 | TID: 22:18:08 | KATEGORI:


TWO PICTURES, ONE SUPERMAN
DATUM: 2013-03-29 | TID: 13:42:46 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åker vi för att gratulera Benjamin som fyller år idag! Var på gymmet tidigare idag och det kändes riktigt bra, den bästa starten på dagen. Ikväll kanske jag och Kajsa ska sova över, men jag har inte pratat med henne än haha. Ha en bra dag! kram 

TOP MODEL REPRIS
DATUM: 2013-03-28 | TID: 21:47:00 | KATEGORI:

Sitter och kollar på avsnitten av top model, haha egentligen så har jag inte sett något av de förutom finalen lol. Dricker även te till, har börjat med det och det är så gott! Tog en myskväll hemma istället för trädgården, är supertrött. Hoppas att ni får en bra kväll! Kramisar


ÄNTLIGEN PÅSKLOV!
DATUM: 2013-03-28 | TID: 17:09:48 | KATEGORI: Allmänt

Nu har vi påsklov, så otroligt skönt! Idag så slutade vi vid tolv då vi hade kollat på påskmixen, Kajsa var med och hon var så duktig! ♥ Efter det så åt jag på Coco-thai med pappa och hans kompis, sedan åkte vi vidare och handlade lite och skjutsade hem min syster. Nu ska jag på bodyattack och det ska bli så kul! Om ni inte har provat än så måste ni, kommer inte att ångra er! 
Bloggar lite senare, puss!
Bild från Ludvikafesten förra året

ONE WAY, OR ANOTHER
DATUM: 2013-03-27 | TID: 22:47:00 | KATEGORI:

Idag så har jag beställt en bok från adlibris, jag och Kajsa har haft en zumbalektion för 6:orna, jag och pappa lämnade en grej till min syster som ska fixa lite inför London, (aaah det är bara snart sex dagar kvar, inte ens en vecka, så förväntansfull!!) Och jag har gymmat. Här får ni lite bilder från dagen.
Prövade göra mugcake till frukost, och det var såå gott! Testa gärna, receptet kommer från http://improveme.se/fitspooration

Imorgon så har vi sovmorgon och sedan påskmix, sedan får vi äntligen vårat förtjänade påsklov! Ska bli så otroligt skönt!
Ha det bra! Pussar


POSITIVE ENERGY, POSITIVE RESULTS
DATUM: 2013-03-26 | TID: 21:52:00 | KATEGORI:

Idag så slutade vi som vanligt halv tre och jag, Minna och Tintin stannade ett tag för att vänta på Kajsa. Sedan gick vi alla upp till stan för att möta Ronja och Bianca, och vi alla gick och fikade. Mysigt! Idag så har jag och pappa handlat, mycket nyttigt och det känns så himla bra för nu har jag äntligen kommit igång! Dagen har varit bra och jag har på eftermiddagen gjort klart processkrivningen och lämnat in den. Nu på kvällen gick jag även till gymmet för första gången sedan i torsdags, och det var verkligen så amazing, mitt andra hem. ❤

Imorgon så är det onsdag och vi slutar tidigt, vet inte vad jag ska göra efter skolan men jag ska äntligen bara ta det lugnt och inte stressa med alla läxor. Ska även till gymmet, hörs mer då! xxo


TOP MODEL
DATUM: 2013-03-25 | TID: 21:27:15 | KATEGORI:

Just nu så sitter jag i soffan och kollar på top model och ska kolla på sista delen i matten. Idag har jag haft en så otroligt superbra dag. Jag är så himla tacksam för allting och speciellt en sak! Vi hade även spanskaprov och det gick också väldigt bra, positiv energi for the win! 😉Jag undrar om ni skulle vilja ha en frågestund? Kommentera!
Ha det bra, xoxo


HEMMA FRÅN RÄTTVIK
DATUM: 2013-03-24 | TID: 21:22:03 | KATEGORI:

Bussen kom fram vid typ halv tre och då stog pappa där och väntade. Jag ska säga att det var så otroligt skönt att komma hem! Vi har haft det jättebra med supergod mat och allt, men det kändes ändå lite som att jag även hade kunnat stannat hemma, men ångrar inte att jag följde med. Förlåt för dålig uppdatering men ni förstår ju varför. Imorgon är det måndag och vi går bara riktiga dagar tills onsdag och på torsdag är det påskmix! Sedan påsklov, och idag är det bara tio dagar kvar till vi åker till London!! Wiii!


THURSDAY AND MUCH TO DO
DATUM: 2013-03-21 | TID: 20:53:06 | KATEGORI:

Idag så fick jag ta fram alla saker från skolan som jag måste göra, men jag fick en ganska stor del klar med hjälp av pappa. Jag var på attacken med Emma och det gick superbra! Jättenöjd med armstyrkelåten, vet att jag kan så då kör jag! Nu har jag nästan packat klart tills imorgon, då ska vi med konfirmationen på läger till Rättvik. Jag var inte så jättetaggad först men det kommer faktiskt bli superkul! Ha en bra dag imorgon!


WEDNESDAY & the 80's
DATUM: 2013-03-20 | TID: 17:37:05 | KATEGORI:

Som vanligt nu på senaste tiden så har vi miljarder läxor och prov känns det som, så det är bara att göra klart. Jag ska gå över till pappa så jag kan påbörja den nya kristendomstexten som ska in nästa vecka. Senare ska jag gymma med Emma. Förlåt för väldigt dålig uppdatering men jag blir så otroligt trött av skolan nu när det är så här mycket och min energi går till det, gymmet och kompisar, men jag kommer förhoppningsvis snart tillbaka med massa ny och mer positiv energi! Idag så har vi iallafall haft 80-talstema i skolan och jag var väl inte så förvånad över att det typ bara var jag och Kajsa som var utklädda.. Haha as usual. Slutade iallafall tidigt så det var positivt.
Hoppas att ni har det bra! Xoxo


TISDAG
DATUM: 2013-03-19 | TID: 15:07:00 | KATEGORI:

Hej på er! Igår så gymmade jag och efter det så träffade jag Minna på stan. Vi köpte lite nyttigt snacks och frukost till idag eftersom vi skulle sova över. Imorse så vaknade vi typ vid sju fast vi egentligen hade sovmorgon, men vi fick gå upp så eftersom vi skulle ha zumba för femmorna. Den lektionen gick väl helt okej och efter den så gick vi på kyrkobesök med klassen. Vi slutade efter det eftersom vi har brytdag så då gick jag hem och åt lunch.
Mamma kom vid ungefär ett och vi åkte och handlade och nu sitter jag på hennes kontor. Vi ska fika snart och sen så ska vi nog åka hem hoppas jag haha. Ikväll ska jag gymma med Emma om jag känner mig bättre än då.
Hoppas att ni har haft en väldigt bra dag! Xoxo


SOMETHING IS SURELY GOING TO TEACH ME HOW TO BE HAPPY AGAIN
DATUM: 2013-03-18 | TID: 09:36:11 | KATEGORI:


EN AV DE BÄSTA KVÄLLARNA PÅ LÄNGE
DATUM: 2013-03-17 | TID: 10:45:23 | KATEGORI:

Igår så var vi konfirmander i Västerås stift på disco och allt, och det har varit så sjukt otroligt kul!! En av de bästa kvällarna på länge! Vi åkte iallafall hem vid tolv och kom hem lite efter ett, och då åkte jag med Kajsa till henne och så sov jag här, och vaknade för ett tag sedan. Tack alla som gjorde gårdagen så bra!


SOMETHING IS WORTH TO FIGHT FOR
DATUM: 2013-03-14 | TID: 23:07:43 | KATEGORI:


THROWBACK THURSDAY
DATUM: 2013-03-14 | TID: 16:07:39 | KATEGORI:

Kom hem från skolan för en stund sen och gjorde en smoothie, så nu ska jag börja plugga. Senare kommer Emma och vi ska gå till gymmet, och även dansa! Dagen har gått fort men typ ändå inte, och första lektionen hade vi zumba för våran klass och det var superkul och den enda roliga lektionen typ haha. Bloggar senare, puss!


EN BRA START PÅ DAGEN!
DATUM: 2013-03-13 | TID: 07:16:15 | KATEGORI:

Smoothie, ägg och juice!
Idag så slutar vi tidigt och jag och pappa ska åka upp till Elgiganten och byta mina hörlurar IGEN. Dom är otroligt bra men jag har seriöst bytt dom fem gånger. Nu får det nog bli någon annan modell, men nu måste jag fixa mig så vi hörs sen. Ha en superbra dag! Kram


I'M STRONGER NOW
DATUM: 2013-03-11 | TID: 22:35:19 | KATEGORI:

Det har varit en ganska bra dag idag, mycket tack vare mina otroliga vänner! Jag var lite nedstämd på förmiddagen men det gick över som skönt var. Vid lunch så gick jag, Bianca, Minna och Kajsa hem till Kajsa och åt tacos, det är så bra att jag har mina vänner, världens bästa! Sedan gick vi tillbaka till skolan och vi slutade tjugo över tre då vi gick till konfirmationen. Vi gick sedan tidigare från det för att kolla på en dansuppvisning, så otroligt duktiga! Blir så sugen på att börja jag också!
Emma följde med mig hem och vi åt, sedan gick vi till gymmet. Blev dock inget riktigt bra pass då jag inte klarar av att koncentrera mig bra när jag inte har några hörlurar (eftersom mina gick sönder idag), men det gick ändå bra.
Nu ska jag snart sova, hoppas att det blir en superbra dag imorgon! Pussar och kramar


SÖNDAGEN 10 MARS
DATUM: 2013-03-10 | TID: 22:35:00 | KATEGORI:

Jag ska snart sova men tänkte kasta in ett litet inlägg innan. Idag så har jag gymmat med Emma, dansat med Kajsa i f-hallen och handlat med pappa. Det har varit en både bra och dålig dag, men jag är tacksam över att jag mår bra!
Positiva saker som har hänt idag:
* Jag sprang 5 km på löpbandet på mindre än 30 minuter, och ett fortsatt bra gympass!
* Jag har varit med både Emma och Kajsa
* Fått pröva mitt nya danslinne

* Handlat med pappa

* Pratat i telefon med mamma
* Pratat med Sanna
* Känslan av att veta att jag och Emma ska kolla på dansuppvisning imorgon, ska bli så spännande! Jag känner på mig att det kommer bli en jättebra vecka!

Jag är så himla grym! 


MELLOMYS
DATUM: 2013-03-09 | TID: 20:22:25 | KATEGORI:

Jag, Emma och pappa kom hem från affären och från min syster. Vi skulle egentligen gå till gymmet men vi struntade i det, och nu sitter vi och kollar på melodifestivalen istället. Det är ju final och jag hejar på Robin! Idag så vaknade jag hemma hos Emma och vi åt frukost. Pappa hämtade mig vid tio och vi började fixa med reklamen, men jag har verkligen varit så sjukt trött idag så det var jättedrygt. Efter det så somnade jag en stund och sen kom Emma och resten vet ni ju. Nu ska vi fortsätta titta så vi hörs sen, hoppas att ni har en bra kväll!
Bara 25 dagar kvar!


YESTERDAY
DATUM: 2013-03-08 | TID: 21:26:58 | KATEGORI:

Hej på er! Eftersom jag aldrig bloggade igår så tänkte jag blogga om gårdagen nu. Vi började med idrott och sedan bild, sen så slutade vi då eftersom att det var brytdag. Då gick jag, Emma, Therese, Kajsa, Filippa och Emma till chinatown och åt, det var väääldigt gott!
Sedan så gick jag och Emma hem till mig och vi fixade lite.
Vid 7 så skjutsade pappa upp mig till högberget och jag, Minna, Kajsa och Bianca grillade, det var supermysigt! Det var en riktigt bra grej att göra, älskar alla mina fina vänner så himla mycket, tack för att ni finns!


HAPPY FRIDAY NIGHT
DATUM: 2013-03-08 | TID: 19:08:30 | KATEGORI: Allmänt

Idag har det varit en bra dag! Efter skolan som var bra så åkte jag och pappa till elgiganten och vi kom hem för ett tag sen och nu har vi precis ätit tacos. Nu så ska jag åka till Emma och så sover jag där, bloggar mer sen! Puss

HAPPY WEDNESDAY
DATUM: 2013-03-06 | TID: 22:46:36 | KATEGORI:

Åh är så himla glad!! Tackar Gud!
Idag så slutade vi tidigt och jag har setat med judendomshäftet typ hela eftermiddagen och efter det gymmade jag med Emma. Nu ska jag snart sova och imorgon har vi brytdag, ska äta med tjejerna på china! Bloggar mer då, pussar!


BODYATTACK 80
DATUM: 2013-03-05 | TID: 22:12:42 | KATEGORI:

PUSH YOUR LIMITS, den nya realisen var så otroligt grym och rolig! Love it! Bodyattack firar 20 år också :-)
Haha papperskorgen efteråt med massa svettpapper i! ;-)


PUMPED UP AGAIN
DATUM: 2013-03-04 | TID: 20:39:35 | KATEGORI:

Idag har det varit en okej dag, men det har ändå hänt massa positiva saker! Imorgon så hoppas jag på en jättebra dag för det skulle vara så skönt, behöver det! Jag och Emma ska åka till tandläkaren och sedan kupolen. Sen så ska jag gymma och jag önskar att jag och Emma får varsin plats på attacken eftersom det är premiär för den nya realisen, åh det ska bli så kul! Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall! Bloggar mer sen, pussar!


SURROUNDED
DATUM: 2013-03-02 | TID: 08:55:27 | KATEGORI:

Jag sitter och äter frukost just nu och ska snart börja fixa mig. Är lite irriterad men det släpper. Idag så ska vi åka till Stockholm och Birka med våran släkt, och det ska bli superroligt! Ska bli så kul att träffa alla eftersom det är så sällan vi gör det. Mysigt att leka med barnen också, mår så bra av dom! Hörs lite senare, xoxo


INSPIRATION
DATUM: 2013-03-01 | TID: 20:54:00 | KATEGORI: